Prettig leren of spelen aan een verstelbare tafel

Ieder kind zal toch op een prettige manier moeten kunnen leren en spelen! Dus ook de kinderen met een beperking! Daarom bieden wij de verstelbare tafel voor u aan die wij geheel op gewenste maat kunnen maken. Zodat u de kinderen met een beperking de mogelijkheid kunt geven om op een prettige manier aan tafel te kunnen zitten.

Welkom bij kindermeubilair.nl waar u uitstekend terecht kunt voor geschikt meubilair waar kinderen met een beperking op een prettige manier aan of op kunnen zitten zodat zij kunnen werken aan een leerstof of knutselwerk. Of dit nu voor een kind is die slecht ziet? Of in een rolstoel zit? Tot in alle details wordt er gewerkt aan alle mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de zit- werkhouding zo comfortabel mogelijk is om het zo goed en lang mogelijk uit te kunnen houden voor ieder kind.

Verstelbare tafel

Er zijn diverse opties waar u uit kunt kiezen betreft de onderdelen en uiterlijk van de tafel namelijk:

 • Blad hoek.
 • Tafel frame.
 • Ladenblok.
 • Tafelbladen.
 • Buik uitsparing.
 • Kleur.

Hoge kwaliteit voor een lange levensduur

Dankzij de uitstekende kwaliteit die bij ons hoog in het vaandel staat. Kunt u een lange levensduur verwachten van de verstelbare tafel. Evenals het andere meubilair dat wij u te bieden hebben en ook zelf maken. Tevens kunt u bij de tafel een passende stoel aanschaffen. Ook de stoel maken wij geheel op maat en biedt meerdere opties waar u een keuze uit kunt maken. Denk hierbij aan:

 • Onderframe.
 • Zitting.
 • Armleggers.
 • Rugsteun.
 • Voetensteun.
 • Kleur.

Gelukkig hebben wij al een flink aantal scholen en instellingen kunnen verblijden met de verstelbare tafel. Omdat op deze manier elk kind op een comfortabele manier kan zitten aan de verstelbare tafel en of stoel.

Advies in het maken van uw keuze

Graag geven wij u een passend advies bij het maken van een keuze in de verstelbare tafel. U kunt voor een goede impressie van de door ons gemaakte meubels ook eens naar de introductie video kijken die op de website is te vinden. Uiteraard kunt u ook gewoon contact met ons opnemen zodat wij een nadere toelichting kunnen geven.

Naast de verstelbare tafel en stoel die u in ons assortiment aantreft. Bieden wij ook de volgende hulpmiddelen aan die een bijdrage leveren aan een prettige houding. Denk hierbij aan:

 • Sta hulp.
 • Loop hulp.
 • Verzorgingstafel.

Verstelbare tafel

Bekijk ons aanbod
altus Verstelbare tafel
convent Verstelbare tafel

Enkele voorbeelden voor een goede werkhouding

Een kind met een lichamelijke beperking kan niet zomaar elke houding aannemen omdat zij hierdoor worden onderbroken door bijvoorbeeld pijn of verlamming. Daarom zorgen wij ervoor dat de meubel zich aanpast aan de houding in plaats van anders om. Bijvoorbeeld een kind dat slecht ziet zal helemaal voorover gebogen aan een tafel gaan zitten. Terwijl het tafelblad ook zo kan worden ingesteld dat het kind in een normale schrijfhouding kan blijven zitten. Het blad kan in diverse hoogtes worden ingesteld. Hierdoor kunnen er probleemloos diverse activiteiten worden ondernomen. Tevens maken wij ook tafels voor kinderen die blind zijn en braille moeten leren. Wij hebben rekening gehouden met het formaat van het braille schrift.

Naast het leren is spelen natuurlijk even belangrijk. Ook hier hebben wij rekening mee gehouden met het maken van de tafels. Wij hebben zelfs een speciale speeltafel ontworpen voor kinderen die in een rolstoel zitten. Kinderen met een beperking vinden het net zo leuk als elk ander kind om te kunnen spelen met water en of zand. Dankzij onze speeltafel is dit mogelijk! Het kind kan eenvoudig met de rolstoel aan de tafel zitten en dankzij de juiste hoogte kan het kind lekker spelen zonder hiervoor een ongemakkelijke houding aan te moeten nemen. Hierdoor wordt er voorkomen dat het kind teleurgesteld moet stoppen met spelen.

De verstelbare tafel die wij maken voor welk doeleind dan ook is tot in detail ontworpen om ervoor te zorgen dat deze multifunctioneel is. Daarbij bieden alle tafels voldoende beenruimte en ook hebben wij de mogelijkheid om de tafels en stoelen eenvoudig te kunnen verplaatsen omdat zij verrijdbaar zijn.

Kortom, wenst u meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat op de website staat. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op om u direct van dienst te kunnen zijn. Graag zien wij u ook als een tevreden klant en wensen wij u alvast veel plezier met uw bestelling.

Verstelbare tafel laten maken?

Bekijk ons aanbod