Een verstelbare stoel voor de juiste houding

U bent op zoek naar een verstelbare stoel voor een kind met een beperking? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom bij kindermeubilair.nl waar u de verstelbare stoel zelfs geheel op gewenste maat kunt laten maken. Naast het maken van stoelen maken wij ook bijpassende tafels waar op een prettige en comfortabele manier aan kan worden gewerkt. Met name scholen en instellingen hebben veel baat bij onze meubels omdat de meubels die wij maken aangepast kunnen worden aan de werkhouding van het kind. Omdat een kind met een beperking nu eenmaal niet altijd in staat is om zelf in een houding te zitten als zij willen lezen, schrijven of gewoon willen knutselen.

Dankzij de juiste meubels kunnen de kinderen het een stuk langer volhouden en hebben zij hier echt plezier in. U ziet toch ook liever dat het kind zijn activiteit kan doen zonder te worden gehinderd door pijn omdat zij in de verkeerde houding zitten? Kies daarom voor passend meubilair waarin wij diverse opties in hebben te bieden.

Verstelbare stoel

Er zijn diverse mogelijkheden in de volgende opties:

  • Onderframe.
  • Kleur.
  • Zitting.
  • Armleggers.
  • Rugsteun.
  • Voetensteun.

Door te kunnen zitten op een verstelbare stoel die op maat is gemaakt. Zorgt dit ervoor dat een kind zich prettig voelt en niet telkens bezig is met een goede houding zoeken. En dat is waarom dit naast ons vak ook onze passie is. Graag verwijzen wij u naar de instructie video waar u een betere impressie krijgt van de wijze waarop de meubels zijn gemaakt en waarom. Heeft u een vraag of wenst u advies voordat u een bestelling plaatst? Dan zijn wij u graag van dienst om onze meubels en de werkwijze die wij hanteren nader te kunnen toelichten. Immers heeft een ieder zo zijn eigen voorkeur en wens. Hier weten wij erg goed mee om te gaan wat u weer terug vindt in de meubels.

Comfort voor een langer uithoudingsvermogen

Dankzij de verstelbare stoel kan een kind op een comfortabele manier plaatsnemen aan een tafel om zich bezig te kunnen houden met een leerstof. Hierdoor hoeven zij niet gehinderd te worden omdat zij een verkeerde houding moeten aannemen omdat zij op de verkeerde stoel zitten. Een kind dat pijn krijgt of continue bezig is met het aannemen van een andere houding zal snel afgeleid zijn tijdens het leren of lezen. Deze hinder kan worden voorkomen wanneer zij op de juiste manier kunnen plaatsnemen en zich kunnen richten op de activiteit die zij moeten gaan doen.

Een bijpassende tafel kan een goede bijdrage leveren aan de juiste houding op de verstelbare stoel die wij maken. Denk hierbij aan een kind dat slecht ziet. Het kind zal dan helemaal voorover gebogen aan een tafel zitten. Terwijl wij de mogelijkheid bieden om ervoor te zorgen dat de tafel kan worden aangepast aan de houding van een kind dat slecht ziet. Op deze manier brengt dit niet alleen een toegevoegde waarde met zich mee als het gaat om het uithoudingsvermogen maar ook in het plezier van het kind. De aanpassing van de tafel kan dankzij het opklapbare tafelblad hier een uitkomst in bieden. Tevens bieden wij nog dergelijke andere hulpmiddelen aan zoals:

  • Verzorgingstafel.
  • Loop hulp.
  • Sta hulp.

Verstelbare stoel laten maken?

Bekijk ons aanbod
Verstelbare stoel op maat
Verstelbare stoel op maat

De speeltafel

Wat dacht u van een leuke speeltafel voor een kind met een beperking? Onder andere bieden wij een speeltafel aan voor kinderen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. Elk kind wil natuurlijk lekker kunnen spelen met water en of zand. Dat kan omdat wij de tafel met een juiste hoogte hebben ontwikkelt waarbij het eenvoudig is om met een rolstoel aan te kunnen zitten. Hierdoor hoeft het kind tijdens het spelen niet te worden gehinderd omdat de houding voor hen verkeerd is. De kinderen genieten van het spelen en houden het een stuk langer vol dankzij de perfecte aanpassing hiervoor. Even ontspannen op een prettige manier is natuurlijk genieten voor elk kind.

Zowel de verstelbare stoel als de tafel die wij maken kunnen worden voorzien van een onderstel op wielen. De stoel kan worden voorzien van een eenvoudig bedienbare rem die zowel links als rechts kan worden bevestigd. Kortom, wij hopen u te kunnen verblijden met de vele mogelijkheden die onze meubels bieden aan kinderen met een beperking. Heeft u een vraag, wenst u een toelichting? Of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de contactpagina die op de website is te vinden, of telefonisch. Wij zijn u graag van dienst!

Verstelbare stoel laten maken?

Bekijk ons aanbod