Tafels op maat zodat iedereen kan leren of spelen

Welkom op de website van kindermeubilair.nl. Wij bieden een uitkomst voor kinderen met een beperking die wel graag willen leren en spelen aan een tafel. Wij maken tafels op maat waarbij u kunt kiezen uit diverse opties. Zoals u al op de instructie video kunt zien, dat op de website is te vinden, werken wij tot in de detail aan het grote comfort dat wij willen bieden aan de kinderen die op een prettige manier moeten kunnen lezen en schrijven. Denk hierbij aan de volgende opties waar u een keuze in heeft:

  • Tafelbladen.
  • Blad hoek.
  • Kleur.
  • Buik uitsparing.
  • Tafel frame.
  • Ladenblok.

 

tafels op maat

Voor een ieder is het van groot belang om in een prettige houding te kunnen leren of te knutselen aan een geschikte tafel. Kinderen met een beperking hebben hier niet altijd een mogelijkheid voor. Ook al kunnen zij wel aan een tafel zitten, is het al snel te veel omdat zij een “verkeerde” houding hiervoor aan moeten nemen. Bijvoorbeeld een kind dat slecht ziet, zal helemaal voorover gebogen aan tafel zitten om het werkdocument te kunnen zien. Of wanneer zij gewoonweg even willen tekenen of kleuren. Daarom bieden wij tafels op maat die ervoor zorgen dat kinderen die slecht zien, gewoon recht op kunnen blijven zitten omdat het tafelblad hierop volledig is aan te passen. Ook voor de kinderen die blind zijn hebben wij geschikte tafels waarbij er eenvoudig in braille schrift kan worden gewerkt.

Diversiteit en kwaliteit is waar wij voor staan

Omdat wij naast de diversiteit ook staan voor het leveren van uitstekende kwaliteit. Betekent dit dat u een lange levensduur kunt verwachten van de tafels die wij op maat voor u maken. Wij hebben al diverse scholen en instelling kunnen verblijden hiermee en bovenal de kinderen die werken aan de tafels. Naast de tafels op maat kunt u hier ook uitstekend terecht voor een bijpassende stoel op maat. Ook hierin zijn diverse opties mogelijk zoals het in hoogte verstellen van de stoel. Daarnaast kunt u kiezen voor een stoel met- of zonder wielen. Bij de stoel met wielen is er de mogelijkheid om te kiezen voor een rem. Deze rem kan aan de linkerkant maar ook aan de rechterkant worden bevestigd. De tafels zijn allen ook voorzien van voldoende beenruimte. Hierdoor kan er ook prima met een rolstoel aan worden gezeten.

Wanneer u advies wenst bij het maken van een keuze in de tafels en of stoelen die wij op maat maken? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een nadere toelichting geven over alle opties die mogelijk zijn en de werkwijze die wij hanteren.

U doet het kind een groot plezier met het bieden van comfort

Een kind met een beperking wil natuurlijk ook graag leren lezen en schrijven of gewoon lekker kunnen tekenen. Als zij hiervoor in een verkeerde houding moeten zitten, zullen zij het niet lang volhouden en hierdoor worden de activiteiten onderbroken. Dat is natuurlijk voor geen enkel kind leuk. Daarom bieden de tafels die wij op maat maken een groot comfort en leveren een bijdrage aan het uithoudingsvermogen van een kind. Naast de tafels en stoelen hebben wij ook een verzorgingstafel, een loop hulp en een sta hulp in het assortiment.

Tafels op maat laten maken?

Bekijk ons aanbod
altus tafels op maat
convent tafels op maat

Lekker lang spelen

Elk kind wil natuurlijk lekker kunnen spelen. Niet alleen aan een tafel om te kunnen tekenen of iets dergelijks? Maar ook willen kinderen graag spelen met water en of zand. Even ontspannen en blij zijn is voor een kind met een beperking natuurlijk net zo belangrijk als voor ieder ander kind. Maar door een beperking heeft hier niet elk kind altijd de mogelijkheid voor. Dit heeft alles te maken met de houding die zij niet kunnen aannemen om bijvoorbeeld aan een speeltafel plaats te kunnen nemen. Daarom bieden wij ook een speeltafel aan voor kinderen die in een rolstoel zitten. Aan deze tafel kunnen zij eenvoudig met de rolstoel aan zitten en heerlijk met water en of zand spelen. De tafel is hoog waardoor de kinderen hier het comfort kunnen blijven houden en het dus langer kunnen uithouden. Kortom, heeft u een vraag of wenst u advies betreft de stoelen of tafels die wij op maat maken? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op de website staat maar ook heeft u de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten op de contactpagina. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om u direct van dienst te kunnen zijn.

Tafels op maat laten maken?

Bekijk ons aanbod