Een tafel op maat werkt wel zo prettig

Welkom op de website van kindermeubilair.nl! Hier vindt u de mogelijkheid om een tafel op maat te bestellen voor elk kind met een beperking die op een prettige manier lessen op school kan volgen. Of dit nu gaat om een tafel die op maat moet worden gemaakt voor een kind dat blind is? Of voor een kind dat een andere lichamelijke beperking heeft. Tot in elk detail wordt alles op een manier ontworpen zodat het een goede functie zal bieden.

Ook aan het uiterlijk wordt gedacht

Uiteraard heeft een ieder zo zijn eigen smaak. Natuurlijk gaat het in de eerste instantie om het goed functioneren van de tafel die wij voor u op maat gaan maken. Echter heeft u toch de keuze in een aantal opties als het gaat om de volgende toepassingen die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Tafelbladen.
  • Buikuitsparing.
  • Blad hoek.
  • Tafel frame.
  • Ladenblok.
  • Kleur.
tafel op maat

Comfort en kwaliteit

Wij hebben al diverse scholen en instellingen blij mogen maken met een passende tafel op maat zodat kinderen op een comfortabele manier kunnen leren en of spelen. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om een stoel op maat bij de tafel te leveren. Ook hierin zijn diverse mogelijkheden die volledig aansluiten aan uw wensen. Denk hierbij aan diverse opties net als bij de tafel zoals: het in hoogte verstellen van de stoel, een rem op de stoel met wielen of een stoel zonder wielen.

Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze? Dan helpen wij u graag door alle opties die wij bieden in het meubilair nader toe te lichten. Tevens kunt u een video vinden op de website waar het meubilair dat wij maken wordt gepresenteerd. Hierdoor kunt u een nog betere impressie krijgen van de opties van het maatwerk dat wij u bieden.

Wanneer u kiest voor een tafel op maat voor een kind met een beperking. Zal het kind op een prettige manier aan de tafel zitten en niet worden gehinderd door een “verkeerde” tafel. Zij kunnen bezig gaan met de leerstof en hierdoor is het bijvoorbeeld voor kinderen die slecht zien mogelijk om door de verstelbare tafel in de juiste houding te blijven zitten. Het opklapbare tafelblad kan hiervoor een zeer goede oplossing zijn. Hierdoor voorkomt u dat het kind voorover op tafel moet buigen om het werkdocument te kunnen zien. Met het aangepaste meubilair hoeft het kind de mogelijkheid om te lezen en of schrijven niet zo snel op te geven omdat het lichaam de houding niet meer kan volhouden. Tevens bieden wij ook nog dergelijke andere hulpmiddelen om het voor het kind dragelijk te maken zodat er wat ondernomen kan worden.

  • Verzorgingstafel.
  • Loop hulp.
  • Sta hulp.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om zorgeloos te kunnen spelen! Wat dacht u van een speeltafel voor kinderen die in een rolstoel zitten! Elk kind van vier jaar wil natuurlijk kunnen spelen met water of zand. Het maakt hun niets uit of hun lichaam dit nu wel of niet toelaat. Echter is het vaak lastig omdat de rolstoel hierbij een grote hinder is vanwege het tafelblad dat te laag is. Daarom bieden wij hiervoor de Maris speeltafel aan die ideaal is om te gebruiken door kinderen die in een rolstoel zitten. De tafel is op zo’n manier gemaakt dat het kind met de rolstoel hier eenvoudig aan kan rijden en dankzij de juiste hoogte in een prima houding lekker kunnen gaan spelen. Hierdoor kunnen zij heerlijk genieten van het water en/ of zand en kunnen zij het dankzij de juiste houding die zij kunnen aannemen ook een stuk langer volhouden.

Tafel op maat laten maken?

Bekijk ons aanbod
altus tafel op maat
convent tafel op maat

Veel voordeel voor een goede werkhouding

De tafels die wij maken zijn niet alleen verstelbaar maar ook verrijdbaar. Hierdoor kan een ieder de tafel eenvoudig worden verplaatst. Tevens kan de aanpassing van een tafel op diverse manieren plaatsvinden. Denk hierbij aan de opklapbare tafelbladen en het instellen van de juiste hoogte om die goede werkhouding te creëerden. Wat ook nog een pluspunt is, is dat er voldoende beenruimte aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat de kinderen die in een rolstoel zitten hier makkelijk en comfortabel aan kunnen zitten.

Kortom, heeft u een vraag over een van onze stoelen of tafels die wij voor u op maat maken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden of laat uw vraag en gegevens achter op de contactpagina op de website. U kunt spoedig een reactie van ons terug verwachten.

Tafel op maat laten maken?

Bekijk ons aanbod